Tuesday, January 4, 2011

azam atau impian atau angan2...semuanya perlu di tunaikan..






20 sudah umur aku bha...hehe,sleng sabah pulak...
apa yg sy harap kan pd tahun 2011 ni hanya 1...untuk menjadi yg terbaik dah lebih baik dari tahun lepas...
untuk mnjadi yg trbaik itu mmg snang, tp cabaran2 n musibah atau ujian tu yg akan mnyukarkan kita utk mncapai apa yg kita ingin kan..so disini sy berharap akn kuat mnempuh segala pahit dalam kehidupan dan akan bertemu manis pda akhir stiap apa yg berlaku...ok2 itu secara dalaman..


mcm mne pulak dr segi luaran DAN kebendaan???

ha ni nk cite skit...
1) ingin menurunkan berat badan dr 66kg skrng ke 58kg...
dalam masa 4 bulan...
so di hujung bulan 4 sy akan pastikan 8kg ni akan hilang..

xpe, sy akan sntiasa pikir yg 8kg ni kecik je mcm bnda yg kat atas ni ha...



 2. nak beli DSLR hehe...


bukan murah harga nya ni, smpai dah mmpi2 dah ni nk beli DSLR sndiri...so sy bertekad utk mncipta 1 tabung utk beli DSLR sahaja...      


3.nak beli semua asscessory laptop kesayangan sy n yang paling diidamkan sekrang ialah.....

CRYSTAL LAPTOP SKIN, dah la pink..pic ni sy ambik kat google and bukan murah harga nya RM89.90...sy ni dah la suka bling2, so latop sy mst la bling2 jugak kan...susah nk dapat kat kl ni,merata dah cr..spe2 ad mklumat bg tau la eh...
4.nak bg present kat semua kwn baik sy utk bday diorng...supaya dpt blik wktu bday sy..ish ini azam yg x baik ni..hehe,gurau je...mmbuat org gmbira bila brkawan dgn sy adalah 1 kepuasan yg besar bg diri sy..
 
2011 ni byk perbelanjaan yg di perlukan...

5. nak jd kakak yg COOL,xnak garang2 dah...sbb die selalu pesan jgn marah2 adik selalu..dah degil marah la kan..ok2,kali ni akn marah adik secara lmbut dan sopan santun ok adik2 ku, diorng pun dah besar klau kita mara2 sgt nnt x suke pulak..

6. biarlah mnjadi luahan atau niat di hati sahaja...tp mmg nk beli sesuatu la utk org yg sy syg, mmg dia slalu pesan jgn bazir duit..ala sekali sekala buat die happy kan..ape salah  nye..hehe..ape bnda nya tu...tuuuut..xleh nnt x suprise..

ok,salam...:-)








4 comments:

teddyuna said...

wow.. impian menrunkan berat badan itu sme,.wa.. kakak kiroro ni stu skolah ngn shara.. nnti klau ade perjumpaan blogger.. jom la join.. ;)

kakak kiroro said...

boleh ke nk join? hehe..mcm malu sbb ckin bukan mcm blogger2 gmpak yg len..hehe

teddyuna said...

ok2 je .. ala una pun blogger biasa je boleyh je jomla nnti ;)

kakak kiroro said...

insyallah..hehe