Friday, January 7, 2011

aktiviti semalam d uptown setiawangsa...

pendek je entry ni....hehe
ckin selalu jugak g uptown setiawangsa..ape je ad kat ctu..xde pape yg best pun tp boleh la klau nk cuci2 mata..actually smlm g sbb nk buat facial kat 1 mini spa tu..tp kedai dia tutup..
tup2 ade pulak POCO-POCO kat ctu...
wah ni mmg xleh than ni..sbb ckin mmg minat gila poco2, dgr je lagu poco2 tu jantung dah mnari dlu..eh2 cmne jntung mnari ek..haha..
and nk cite mne blaja poco2..dari plkn la..blaja ngn jL kat ctu and lme2 dah pndai..and klau ckin nk keluarkan pluh ckin x suke nk lari ke joggng ke..penat and ckin xreti nk lari..nnt mst org gelak..hehe..

salam! :-)

2 comments:

teddyuna said...

hehe ;)) wa.. lain kali leyh poco-poco sma2

kakak kiroro said...

boleh2....hehe..:-)