Sunday, January 30, 2011

tahap busy yang MAKSIMA!




sangat penat bila kita blaja and sambil buat practical..xmau cita pnjang2..bukan best pun...cuma pk nak study je kena tahan pressure kat tmpat practical...kat mana practical? kat cni...
ok,ni lambang nya...

ni pic nya..bukan menara bekembar tu ya...

ni view dari atas...cntik kan?

mmg cantik pada luaran...cantik lagi dari dalaman..tp yang mncantikkan dalaman masti la staff2 nya..ada yg ok and ada yg x kan..biasa lah adat bekrja..pada sy,kerja dlm tu best tp sangat memenatkan.aitulah cabarannya. nak tau apa kerja yang sy dan kawan2 sy buat?

jom kita tgk!
ok ini adalah official uniform utk new comers..exspecially ambassadors


ini pulak baju set-up... set up kje nya utk set-up tmpat2 event..angkat2 meja..susun,letak perhiasan sume..

ala2 bangla

ini pulak baju special skit la..utk serve para v.i.p

bju pun cntik kan..

tp klau dah kena pkai apron mcm ni bukan utk servr v.i.p ok..ini utk serve baverage!
bila pkai mcm ni mst ada cocktail part..so kena la serve alcohol...mcm kedai mamak pun ada..haha
waktu jadi bangla bersama2..haha


ni la kerja kami,bila pkai baju ni..

posing lagi...sempat!

bila pkai bju puih ini lah kerja nya...

dapat mkn 1 meal free...mmg sdap2 mknn nya...

ni pun kerja kami...

sepanjang practical ni byk la yg sy blajar, best  bila bekerja dgn leader yg best..xpayah nk tngking2 bagai..kitaorng student tp x bodoh n x degil...klau kitaorng dihormati mst kamu akan dihormati brganda2...
hmmm....sabar je la dgn dugaan and cabaran bila kena practical ngn study serentak..hanya kawan2 1 kolej jadi penguat utk kami teruskan...xlupa juga sokongan org tersayangs...
nnt kita update lg ya...

oh ya..mst trtanya2 covect ni tmpat apa kan..hehe..convention centre ni tmpat utk buat semua event yg korang nak..nak buat jmputan dari seorang ke beribu org pun boleh..ksimpulannya, covention cntre ni can make anything happened! best tau...harga pun msti lah best..hehe


p/s : utk brjaya kena lah jadi kuli dulu..bru leh jd manager atau general manager trus..hehe


1 comments:

teddyuna said...

wah conmel nye ckin.. btw .. ckin tmpat praktikal lecturer yg tentukan ke?