Wednesday, January 12, 2011

supriseee!!!

hai, hai , hai..
sepatut nye smlm update entry ni, tp smlm gduh pulak ngn cik b sy so xde mood la..arini dah ok so jom kita mulakan..yahooo...11.1.11 bday superwannie so kami rncang nak buat suprise party utk dia..bersama mami ain and syam(bf wannie)...

lokasi: mcd i0i mall..
masa: 6.15pm
keadaan: excited (bg kitaorg)
blur2..(superwannie)

video

sweeeetttt kan...ha wannie terkejut bruk ko dpt bunga.nak sgt kan dah dpt..sy and mami ain jeles je...mula lah sy jerit dlm hati cik B!!! syg nak bunga jugak...haha
mami ain straight kal papa ckap nak bunga jugakk!!! hahaa...
tipu jer!

lepas tu adalah sesi bergambar..:-)

semoga panjang umur,sentiasa dirahmati and berjaya dlm apa jua...

syam..ari2 kene romantik tau..klau baik bg ak bunga pulak..bunga taik ayam pun jd laa...haha

alololo..bucuk222...

tiga sekawan :-D
ok dah potong2 kek kitaorg pun beredar la dr ctu tggal kan merpati dua sejoli tu enjoy...and operasi seterusnya ngn mami ain bekear2 g balut present and tmpat dia ntah mne2 dah ade brng2 cleaner..haha


wannie..harap ko suke hadiah dr kami..:-)

rasa cam x complete kan xde tpung and telur..ape ingat xde ke? lagi kejam tau..ni plan kita budak 1 rmah pulak..best gile..first2 kitaorg ambik bear2 wannie and rendamkan ddlm air and tepung...bila wannie blik umah je kitaorng serang dia dgn tpung and tlur..dia lari..n xnak masuk umah,bila masuk2 umah je kami jadi beku kejap bila tgk dia masuk pkai helmet..hahahah...tp xde mkne nye..kitaorg bntai jugak...

hasilnya..haha!

sedih dengan bear2 nye yg kritikal lemas..

bergambar lg..

lu kena beb!
sebenarnya dia kena truk dgn kitaorng sbb nye wannie n suka sabotaj kitorg budak umah..so ari jadi dia ni dia d sabotaj habis2an dgn kitaorg..sebenarnya ada video tp sensor laa...kami seksi2..haha
wannie jgn lupakan hari ni tau smpai bila2...

salam...

2 comments:

teddyuna said...

aww.. so sweet :D ain ke tu yg pgang ke .. hik9 comel2 la korg ni :D

kakak kiroro said...

una..sweeet kn time bunga tu..hehe...ye tu mami ain yg pgg kek tu...:-)