Tuesday, February 1, 2011

cabaran semester ini...

klau dah nama pun belajar bukan nya senang mcm masak maggie kan..tapi xlah susah mcm nak kena bina klcc..haa mcm tu lah perumpamaan nya..haha..
ckin just nk cte pasal sem ni je..ckin bru je masuk sem 3 tp cabaran nya mcm dah sem 30..
eh ade ke 30sem? haha
sem ni ckin kena practical sambil blajar...kelas hari isnin, 2 subject...practical pulak ari rbu smpai lah hari sabtu...dapat rehat sehari je..so klau ada assignmnt ke dating ke ape ke..sume ari ahad, xpun selasa...allllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...mana cukupppppppppp!!! 

haaaa,puas jerit..geram tau x...tu lah rutin ckin skrng mengeluh je..sikap positif and sabar pun boleh terbang tau..
tp,klau asyik mengeluh je bnda ttp akn sama..kesimpulan nya ckin la kne dedikasi kan diri hari2...kena mantapkan kesabaran...dgn ini,kmatangan pun akan lebih..
matang ok..bukan TUA..haha..

yang xthan pressure lg apabila,semalam dapat msg ari lecture yang assignment deadline and final exam dpercepatkan...APA????!!!!

mcm mmpi tp realiti...ni la tgh pning mmikir ni..aduyai..elok2 exam bulan 3 trus jadi bulan ni..and baru dapat tau yang kami semua short sem skrng ni...aduh..pening la otak..cmne mnagement kolej ni..last minit bru inform..apa nak buat..nama pun student..ckin hanya mmpu bersabar,berusaha dan brdoa...
tolong doakan sama ya...tq!
salam:-D :-( :-) :-@

2 comments:

teddyuna said...

pergh kalau una dh mogok dh.. jadi short sem? una sem 4 ni buat short sem kot

kakak kiroro said...

nasib ckin masih sabar lg una..huhu..una xpe awl2 dah tau short sem..ckin n kwn2 yg len dapat tau last minit...aduyai..