Monday, December 20, 2010

bukan senang nk jd event manager nie.....

alhamdulillah:-)
reunion kem sy berjalan lancar...nak cite skit mcm mne bleh tpikir nak buat event ni...
kat FACEBOOK la...masing2 comment pic cakap rndu sume...then ape lagi,asyik ckap je mmg la x kan hilang rindu klau x jumpa tu kan..hehehe
so brmula la tnya2 kat semua kwan2 yg kat kem tu,msg kat fb tnye pendapat diorng pasal tmpat ngn,tarikh n aktiviti n last2 dah decide dah..ni lah final decision nyee...

TARIKH: 18/12/10
MASA:2.30PM
TEMPAT: MID VELLEY,BANGSAR
AKTIVITI: MAKAN2 AND MAIN BOWLING!
(tanda seru tu sebab excited)

sy dah publish kan event kat facebook,rmai yg kata nak attent and mayb attending..and masing2 meluahkan perasaan kat page event tu...macam2....
event tu sengaja sy letak kira2 sebulan sebelum tarikh event supaya semua boleh check masa free,siap2 kira budget(menabung),cop trnsport and apply cuti awal...
rmai la yg excited....SAYA PUN!
tiba hari nya...........................
ok mcm2 sms sy terima cancel last minute! perasaan, SEDIH SANGAT...:(
tp teringat balik, tugas event manager kne able to take risk, soo..i have too...xkan nk paksa kan....
dr nak dekat 20lebih yg nk datng tinggal lah berapa je.
TAPI!!!!!
sikit tu pun dah mmpu gegar kan 1 mcd and tempat bowling tau...


 Time berbaris nak beli burger ni,ni naim the penghulu tnye sy,kin ramai ni...kita nk makn kat ne ni, table xde...
 sy ckap, naim, kita kan bekas pelatih,makan kat atas lantai je la.hhahaha...


 sesi bergambar bersama eha, and leeya...leeya kakakku! yang dah mkin bulat tp ttp comel, eha pulak..sy sangat hargai kamu,sebab sudi ambik MC semata2 nak turun KL dr MNJUNG ok! n its me...xtau npe sy nmpak cam pregnant...anyway, itu baju yg kembang ok bukan perut!

makan bersama, Topet..pic ko yg pling dekat ada ni je..sorry..anyway tq datng eh, say thnkz untuk kwn ko jugak!

 Marissa and her bf  nak balik dah...so sad..girl ill update u next time ya!


                   sesi bergambar d mcd, sebelum makan and hantar marissa and marvin balik.. 
                                          topet,ok ni ade pic ko yg hensem skit. hehehe...                         

marissa and marvin, thanks 4 comming..i miss u dear...

 kenyang sudah....sy yang belanja semua ni...:-p

yeah, yang terbaik..penghulu dan penghuluwati kita....
know and naim..korng mmg best!
and waktu ni kitaorng dah mula nk main bowling..hehehe

 opppss, sebelum kita main bowling kita dah hantar loges, mummy loges and her bro balik coz diorng dari klang naik bas, lgpun loges baru blik dari kerja..tq loges and family...:) always miss this moment..and happy bday to you....(18/12/10)
waktu ni jugak naim kutuk sy ckp sy tgh ckap tamil....naim, klau reti dah ckap tau...!

 ok, tu dia cik umi naimah baru dtng bersama....

YES!..boyfriend dia..heheh..
sweet kan..tp umie just tgk je kitaorng men bowling...yela umi ada masalah tgk..hehe...cantik cik umi blur kita ni sekarng..bila tnye npe lmbat, bf dia ckp, umie lmbat siap...(umie mmg pun,waktu pkai full loreng pun selalu lmbat) anyway..thankz sudi dtg..
ehem2, sebenarnya cik penghuluwati kita pun datng bawak pujaan hati, tapi bf dia ke mane die ke mane ntah..xpe la...
tuan punya kamera..pink pulak tu..jeles taw!
yeah! akma x lembut sangat dah mcm dulu...ayu sngt, n pkai bju serba harimau bintang pink tau...kasut sekali.
i like!!!

ok2, nmpak x siapa tu...? xjelas eh...jap2..
tu je yang pling jelas..CIKGU NORLIANA IZANA! 
suprise yg sy sendiri xtau ok..mcm mne ni pngurus event..mmg dah jmput semu ckgu yg rpat2 tp xsngka lak ada yg dtg sbb semua ada hal..tiba2 dlm tmpat bowling dapat kal dr ckgu ckp ckgu ada kat midvalley, mati2 mula2 tu xcaya..hehe, ckgu terima kasih sebab sudi dtg jumpa kami, join sekali..walaupun tgh x shat...nk kutuk skit, ckgu dah bulat kan2,hehe..jgn marah..ckgu tetap comel....


ok, inilah dia gambar kenangan yg di edi oleh kiko amzah bersama semua yg ada wktu last2 tu..and ade jugak mcm jejak kasih apabila umie and leeya nak nangis...dah berair dah mata tu..hehehe...xpe la bukan senang kan nak jumpa.bila jumpa rasa cam x caya je..penghargaan x lupa juga kpd aky..sudi dtg n tetiba ada hal lain yng mengwajib kan beliau utuk balik cepat smpai x smpat ambik 1 pic pun..huhuhu...tq aky!
ade pun pic ckgu lg lebih jelas..hehe

akhir kata..jutaan t.kasih kpd 12org yg hadir trmasuk ckgu,sy trharu sangat bila tulis blog pasal ni...:-)
walaupun x rmai, tp kngan yg pling indah buat sy..bak kata naim, xkan 276 org tu nk dtg ckgu,habis lah klau cmtu..haha..naim gila ah,ingat lg...tabik spring kat naim!
DAN, untuk korang2 yg x dpat dtg tu lain kali cik kiroro mirae ni akan buat lg myb lg besar dr yg ini..insyaallah...:-D

salam PLKN,
1 HASRAT,
1 SEMANGAT,
1 TEKAD.





3 comments:

teddyuna said...

i xdpt plkn pun uhuhu xpe xkesah xdpt i dduk umah

kakak kiroro said...

una, hehe..tp best tau..1 pngalamn luar bisa n indah sgt...

teddyuna said...

@kakak kiroro.. ehehe.. ungkin dulu2 una dh puas masuk hutan cz selalu join semua2 tu kot.. n berkawad bgai nk rak se skolh.. ehehe.. tpi apepun2 well done..wirawati.. ;)